Life coaching

Praktijk Janneke Hanssen is een bedrijf welke gespecialiseerd is in natuurgeneeskunde daarnaast  in advies en begeleiding in voeding, beweging en een gezonde leefstijl. Onze kracht zit in 1 op 1 begeleiding. De client ontvangt van de voedingscoach een persoonlijk plan. 

Het is onze passie mensen te helpen aan een beter kwaliteit van leven. Veranderingen in levensstijl hebben vaak grote gevolgen voor de gezondheid. Dit vraag om intensieve begeleiding. De balans tussen gezonde leefgewoonte en goed uitgebalanceerde voeding is hierbij erg belangrijk. Voor zowel jong, oud of sporters is goede voeding de motor voor een actief leven!

Wij zijn een ontbijt promoter, omdat wij weten hoe belangrijk het is om met een goede start de dag te beginnen en het bepalend is voor de kwaliteit voor de rest van de dag. Een uitgebalanceerd ontbijt is van essentieel van belang!

Voeding en Welzijn

maak vrijblijvend  een afspraak voor de ontbijtcheck en de fitcheck. Tevens kunt u een try-outbox bestellen t.w.v. 10,- om het gewoon eens zelf te ervaren.