Horst, 15 december 2020

Geachte cliƫnt,

Na de persconferentie van 14 december heeft het kabinet besloten dat we in Lock down gaan. Helaas valt de Alternatieve geneeskunde niet onder de basis verzekering en dus niet onder de zorgverzekeringswet. Dit betekent dat we tot 19 januari onze deuren moeten sluiten.
Maar zorg op afstand is wel mogelijk en belangrijk. Net als in het voorjaar bied ik videoconsulten aan en wandelconsulten. Het mooie van mijn werk is dat ik energetisch werk en dus je kan uitmeten op je blokkades op afstand. Voor ieder consult in welke vorm dan ook zal ik dit doen, zodat we dit kunnen bespreken. Uiteraard krijg je net als anders weer advies, gesprekstherapie en handvaten zodat bewustwording en inzicht kan ontstaan. Tevens kunnen de ondersteunende middelen zoals druppels en voedingssupplementen gewoon besteld worden.

Tevens wil ik voor jullie iedere dinsdagochtend van 09.00-11.00 uur en spreekuur aanbieden.  Hier kun jij je van te voren voor aanmelden dan ontvang je van mij een link waarmee we kunnen videobellen. 
Wellicht dat juist nu meer behoefte aan een luistrend oor, wil jij je hartje luchten, maak jij je zorgen, wil je gewoon even sparren of heb je vragen over je voortgang van je behandeling. Naast het spreekuur kun je ook op andere tijdstippen een videoconsult afspreken. Neem hiervoor contact met mij op. De wandelconsulten starten vanuit mijn praktijk tenzij anders afgesproken. Hier gelden natuurlijk de maatregelen zoals we die inmiddels gewend zijn. 

De kosten voor het videobellen tijdens het spreekuur, de wandelconsulten en videoconsulten kunnen net als anders, afhankelijk van jouw verzekering gedeclareerd worden. Informeer bij je verzekeraar. 

Ik blijf dus gewoon bereikbaar voor jou!

Hou je haaks! Jouw weg naar bloei!