Aloë Vera producten

Aloë Vera producten

Aloë Vera, het beauty geheim uit de oudheid

Aloë Vera is een woestijnplant, familie van de lelieachtigen, met verbazingwekkende eigenschappen om vocht op te nemen en/of vast te houden. Het bevat 200 voedingsstoffen die een glanzende en jong uitziende huid en haar bevorderen. Aloë vera kun je beschouwen als één van de beste superfoods.

Gezondheid begint met goede en gevarieerde voeding, de juiste lichaamsverzorging en beweging, voldoende water drinken en een goede nachtrust. In ons moderne leven doen we onszelf regelmatig te kort. Het is dan ook van belang om de dagelijkse voeding aan te vullen met essentiële vitaminen en mineralen voor een optimale gezondheid. Onze voedingssupplementen zijn gemaakt van eerlijke, natuurlijke ingrediënten, geteeld en geoogst uit de beste bronnen en geproduceerd met de meest geavanceerde technieken. Je lichaam kan iets met onze natuurlijke ingrediënten!

Kenmerken aloë vera

De herkomst van de verschillende  aloë vera  soorten.

De aloë vera plant komt uit Noord Afrika maar aloe vera word ook geteeld op de eilanden van de Nederlandse Antillen: Aruba Bonaire en Curaçao.
Maar de aloe vera plant is van oorsprong een woestijnplant.

Aloë vera is gezond en bevat een hele rits aan vitaminen zoals vitamine c, e, b1, b2, b3, b6 b11 en zelfs b12.
(wat normaal niet in een plant zit)
Ook bevat de aloë vera mineralen en calcium, ijzer, zink, kalium, natrium, magnesium, koper en fosfor er zitten namelijk 20 verschillende belangrijke aminozuren in deze genezende plant.
Je kunt aloe vera inwendig en uitwendig gebruiken.
De aloë vera plant wekt de eetlust op en daarom kan het medicinaal gebruikt worden bij anorexia patiënten.

Bitterstoffen die in de aloë vera zitten zorgen voor een gal-drijvende werking daarmee ondersteunt het de werking van de lever.
Ook is de woestijnplant goed voor het maagslijmvlies en werkt verzachtend, daarom word aloevera bijvoorbeeld ingezet bij de ziekte van crohn.
Daarnaast is de plant een middel om je lichaam mee te ontgiften en ook kan je aloe vera gebruiken op een droge schrale huid, jeukende huid, en op een schilferende huid.
Je kan aloe vera ook insmeren op eerste en tweede brandwonden je hebt dan ook zonnebrand crème met aloe vera.
Tevens kun je aloe vera gebruiken bij schaaf snij scheerwonden, insectenbeten, zweertjes etc etc..
Eigenlijk kun je aloe vera dus vrijwel overal voor gebruiken, en vanuit de oudheid is dit al bekend, dus zeer aannemelijk!

Foreverliving heeft producten in haar assortiment voor gezicht, lichaam, bad en douche, zonproducten, make-up, gezondheid (voedingssupplementen) een afval programma en voor dieren. Neem maar een kijkje in mijn webshop.

Waarom Aloë vera drinken?

De heilzame eigenschappen van Aloë Vera maakt het tot een uitstekende bron van voeding. Aloë Vera Gel is een natuurlijke bron van: Enzymen, 20 mineralen, 18 aminozuren( inclusief alle 8 essentiële aminozuren die het lichaam niet zelf kan produceren) en 12 vitaminen ( inclusief de antioxidanten vitaminen A, C en E) die een belangrijke bijdrage leveren aan uw algehele gezondheid.
Aloë Vera is tevens de enige vegetarische bron van vitamine B12.
Onze exclusieve dranken zijn rijk gevulde cocktails die pure Aloë pulp en vloeistof bevatten die uw lichaam voeden, uw spijsverteringsorganen in balans brengen, u extra energie geven en zuivere voeding leveren bij elke slok.

Alle dranken van Forever Living Products hebben als basis de pure, onverdunde gestabiliseerde Aloë Vera gel die het lichaam voorziet van rijke voedingsstoffen, voor een gezonde aanvulling op de dagelijkse voeding. De dranken hebben een positieve uitwerking op de spijsvertering en zorgen voor een goede opname van vitaminen en mineralen. Dagelijks gebruik van deze dranken draagt bij aan een energieke en gezonde levensstijl. De dranken zijn in verschillende variaties te verkrijgen.

Je kunt de producten bestellen via mijn webshop: https://310002060511.fbo.foreverliving.com. Als deze link niet werkt kun je hem kopiëren en plakken uiteraard. Ik ben ook te vinden op facebook foreverbalanshorst.

Groetjes Janneke