Nieuw in mijn praktijk Life coaching

Nieuw in mijn praktijk Life coaching

Nieuw in mijn praktijk!

Life coaching

Voeding en beweging is een belangrijk onderdeel om goed te kunnen functioneren en om beter in je vel komen te zitten. In mijn praktijk voor natuurgeneeskunde ga ik je 1 op 1 begeleiden om weer structuur te brengen in je eetpatroon gedurende de  dag, leer ik je hoe belangrijk en bepalend het is hoe je de dag start. Maak ik je bewust. Het is geen kuur of dieet. Het is verantwoorde voeding, die je weer in balans brengt. Wil je een gezonde levensstijl? Wil je aankomen of wil je afvallen? Vanuit mijn natuurgeneeskundige praktijk, is het ook mogelijk om te kijken waar de oorzaak ligt van jouw gewoontes en patronen.

Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

1 op 1 begeleiding

bewustwording

doorbreken patronen

coaching en ondersteuning

samen doelen stellen

sporten

regelmatige voortgang gesprekken

etc

Maak nu een vrijblijvend intakegesprek voor life coaching!

Gun jezelf meer energie, meer vitaliteit, geen honger gevoel!Beter in je vel!