Nieuw! Therapeurtische wandeling

Nieuw! Therapeurtische wandeling

Therapeutisch wandelen

In de natuur tussen al het groen van de natuur, langs beekjes en door de bossen en door de weilanden. Wandelen, zuivere lucht opsnuiven en genieten van de steeds weer mooie uitzichten. En ondertussen therapie krijgen.

Wat mag je verwachten?

Lopen in de natuur langs beekjes, door de bossen en weilanden is op zich al helend. Praten over wat je bezighoudt, gaat gemakkelijker tijdens een wandeling. De woorden komen vanzelf en krijgen de ruimte . Je komt sneller bij jezelf, in balans. Wandelen geeft aan therapie een meerwaarde.  In de natuur ligt alles opgesloten.  Het is ook wonderlijk te ervaren hoe dingen samenkomen. Leven met hart en ziel. Je vrijer, lichter voelen.

Welke problemen en klachten?

Als erkend natuurgeneeskundige behandel ik alle problemen en/of klachten, hierbij kun je denken aan burn-out, stress, hooggevoeligheid, of ander klachten waarvoor je naar een psycholoog gaat. Daarnaast ook voor mensen die te weinig me-time maken of het moeilijk vinden om te ontspannen of zichzelf er niet toe kunnen zetten de natuur in te gaan.  Via deze manier kun je alle (specialistische) therapieën ook tijdens een wandeling in de natuur krijgen. Door te wandelen, kijken, luisteren en voelen gebruik je al je zintuigen, waardoor je in het ' NU' bent.  Je leert anders kijken. Daarnaast geef ik je tijdens de wandeling diverse handvaten en tips, hoe je beter kunt aarden, beter bij jezelf kunt blijven en allerlei handvaten om jou patronen te doorbreken.

Waar is het?

We starten vanuit mijn praktijkadres, tenzij anders gewenst. Dit kan in overleg.

Hoe lang duurt het?

Een sessie (consult) duurt meestal tussen de 90 en 120 minuten. Tevens gekeken naar iemand zijn conditie en behoefte.

kosten

De kosten zijn € 35, - voor 90 minuten en € 45,- voor 120 minuten. .

meer info

Voor meer informatie of aanmelden kan je contact opnemen met mij, via 06-46140528 of praktijkjannekehanssen@outlook.com

 

Doelgroep:

Deze sessie is 1 op 1. Individuele sessie. Tevens is het mogelijk om deze therapeutische wandeling met een groep te doen. Dit kan in overleg en hiervoor hanteer ik een anders tarief.