Praktijk Janneke Hanssen op de Hiltho 2017

Praktijk Janneke Hanssen op de Hiltho 2017

Over een paar dagen is het zover de Lifestyle beurs van Horst en omgeving.

De voorbereidingen zijn in volle gang. Een mooie en zinvolle beus waar veel ondernemrs hun bedrijf kunnen presenteren, promoten en op de kaart kunnen zetten.

Ook Praktijk Janneke Hanssen al aanwezig zijn op de Hiltho 2017, ik ga me profileren onder de vlag van Natuurlijk Gezond Noord Limburg en Horst Gezond. 

Omdat mijn bedrijf bestaat uit Energetische Natuurgeneeskunde en Life Coaching en ik besloten me aan te sluiten bij twee prachtige en geweldige intiatieven, namelijk Natuurlijk Gezond Noord Limburg en Horst Gezond.

Kort geleden werd ik benaderd door Natuurlijk Gezond Noord Limburg om plaats te nemen in het bestuur. Dit heb ik met beijde handen aangegrepen, om samen met de andere bestuursleden de complementaire zorg op de kaart te zetten. Natuurlijk Gezond Noord Limburg Informeert, Verbindt en Inspireert. Het is een platform waar zorgaanbieders en zorgvragers terecht kunnen voor zorg, samenwerking en bekendheid. 

Sinds een aantal maanden werk ik ook samen met Vera van der Sterren van Horst Gezond. Tijdens de Hiltho zal ik ook twee dagedelen aanwezig zijn in de stand vsn Horst Gezond. Samen gaan we voor het zelfde doel; mensen inspireren om een gezonde levensstijl te handteren. Mensen in contact brengen met gratis Bootcamp, fitchecks en ze terug in het patroon brengen.

Momenteel zijn we druk met de voorbereidingen bezig om deelname aan de Hiltho een succes te laten worden!

Programma Praktijk Janneke Hanssen:

Vrijdag 6 oktober 13.30-18.00 uur Horst Gezond

Vrijdag 6 oktober 18.00-22.30 uur Natuurlijk Gezond Noord Limburg, als bestuurslid

Zaterdag 7 oktober 13.30 - 18.00 uur Natuurlijk Gezond Noord Limburg, als bestuurslid

Zaterdag 7 oktober 18.00 - 22.30 uur Praktijk Janneke Hanssen, stand NGNL G2.21

Zondag 8 oktober 11.00 - 14.30 uur Natuurlijk Gezond Noord Limburg, als bestuurdslid

Zondag 8 oktober 14.30-18.00 uur Praktijk Janneke Hanssen, stand NGNL G.2.21

Maandag 9 oktober 13.30 - 18.00 uur Horst Gezond

Dinsdag 10 oktober 13.30-18.00 uur Natuurlijk Gezond Noord Limburg, als bestuurslid

Op zaterdag en zondag zal ik mijn eigen Praktijk op het gebied van Energetisch Natuurgeneeskund presenteren in de stand van Natuurlijk Gezond Noord Limburg. Graag wil ik u kennis laten maken mat natuurgeneeskunde. Tijdens mijn aanwezigheid in de stand sta ik u te woord over mijn bezigheden als Energetisch Therapeut en wat ik voor u kan betekenen. Spreek mij gerust aan. Tevens geef ik demonstraties, hoe ik u kan helpen op het gebied van bewustwording en persoonlijke groei. 

De dagen dat ik bij Horst Gezond in de stand aanwezig ben, wil ik u graag bekend laten worden met mijn werkzaamheden als Lifecoach. Hierbij kan ik u informeren over gratis bootcamp, gezonde voeding, hoe belangrijk ontbijten is en vragen over afvallen of bijkomen. 


Ik heet u van harte welkom!

Graag tot ziens


Praktijk Janneke Hanssen

www.praktijkjannekehanssen.nl

06-46140528