Over mij

Mag ik mijzelf aan u voorstellen?

Voordat je een afspraak maakt wil je natuurlijk weten wie ik ben. Daarom stel ik mij graag aan je voor:

Ik ben Janneke Hanssen, in 1981 geboren en opgegroeid in Horst. Samen met mijn dochter en zoon woon ik in Horst. In mijn vrije tijd geniet ik samen met mijn vriend en zijn kinderen van wandelen, uitstapjes maken, lekker koken en uit eten. Vooral genieten van elkaar. Verder sport ik geregeld; hardlopen en wandelen.

In mijn praktijk wordt ik begeleid en ondersteund door het E.E.N. Instituut te Panheel waar ik begin 2018 mijn jarenlange studie Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskunde-therapeut afsluit. Van nature ben ik echter altijd al geïnteresseerd geweest in mensen. Verder ben ik een zorgzaam type en sta graag voor andere mensen klaar.

In mijn jonge leven heb ik al veel te maken gehad met diverse processen en levenslessen door vele ervaringen en gebeurtenissen. In 2012 bereikte dit wel zijn dieptepunt en kwam ik voor een fikse burnout, depressie, scheiding en ongeluk met dodelijke afloop te staan. Daarnaast had ik een identiteitscrisis. Wie was ik nou eigenlijk? Wat was mijn ware ik. Het was een hele heftige tijd, dat is ook met geen pen te beschrijven.... wellicht ga ik er ooit nog eens een boek over schrijven.... Ik vraag me nog weleens af waar ik de kracht en het doorzettingsvermogen vandaan heb gehaald om hier uit te komen en een betere versie van mijzelf te worden.

Na veel therapie, medicatie, therapeuten, psychiater, natuurgeneeskundige, paragnosten, energetische therapie etc. ben ik geworden wie ik nu ben en mag zijn. Krachtiger en gelukkiger dan ooit te voren.  Ben zelfs nu dankbaar voor alle levenslessen, hoe zwaar ze ook waren. Dit maakt mij wie ik ben en het werk dat ik nu kan en mag doen in mijn praktijk. Door deze levenservaringen is mijn interesse nog groter geworden voor de mens, heel sterk heb ik het gevoel en de behoeften om andere mensen met allerlei klachten te helpen om een betere versie van hun zelf te worden en uit het leven te halen wat er in zit.

Voor mij sta jij centraal want het is tenslotte jouw weg naar bloei!

Weet dat je welkom bent!

Janneke